Theater Muziek & Film

gevarieerd smakelijk programma

HILLBILLY MOONSHINERS MUMFORD SHOW / VR. 06.04.18 / CONCERT

De Nederlandse band ‘The Hillbilly Moonshiners’ komen met hun tribute aan de Britse groep verdomde dichtbij de zo geroemde sound van Mumford and Sons. Tijdens een negentig minuten durende show komen de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’ en ‘Wilder Minds’ voorbij, afgewisseld met bekende songs die Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt!

The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons
Je kan ze bijna niet gemist hebben de afgelopen jaren: Mumford and Sons! De energieke Britse folkband was te zien op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands, Glastonbury en Lollapalooza en scoorde wereldhits met singles als ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’.

The Hillbilly Moonshiners stonden eerder al op festivals als Dauwpop, Bevrijdingsfestival Limburg en Dicky Woodstock, hadden airplay op NPO Radio 2 en NPO 3FM en speelden de afgelopen twee jaar meer dan tweehonderd shows in popzalen als Muziekcentrum de Bosuil (Weert), Mezz (Breda), Luxor Live (Arnhem) en Grenswerk (Venlo).

Voorprogramma: Hillbilly hayride
Hillbilly Hayride is een bluegrass band uit Someren en omgeving. Naast old time originals vermaken zij het publiek graag met footstompin' bluegrass uit minder ver vervlogen tijden. Verder zijn ze niet vies van een beetje zoetsappige hillbilly. Ook al zingen ze over gebroken harten, drank en andere ellende, van deze muziek word je vrolijk! Van The Carter Family naar de Hackensaw Boys, via Dolly Parton weer terug naar Old Crow Medicine Show. Yeeha roepen mag best.

Op het podium gáán ze ervoor. Met een aanstekelijk enthousiasme serveren ze deze muziek zoals het hoort: puur en oprecht. Meerstemmige vocalen maken het geluid van de banjo, mandoline, contrabas, gitaar, ukelele en lapsteel compleet.

Deuren open: 20:00 uur
Voorprogramma: Hillbilly Hayride: 21:00 uur
Aanvang Hillbilly Moonshiners - Mumford & Sons show: 22:00 uur

Kosten regulier: € 15,00

Kruk-ticket - € 2,50
Op vele verzoek introduceren wij speciaal voor degenen die slecht ter been zijn of niet lang kunnen staan een kruk-ticket. Koop deze ticket naast uw entree-bewijs. Tegen inlevering van deze ticket ontvangt u van ons een comfortabele kruk. Het aantal krukken dat wij speciaal hiervoor inhuren is gelimiteerd, dus ben er snel bij!

Genre: Staconcert
Bandinfo: www.thehillbillymoonshiners.com en www.hillbillyhayride.nl

Mindervaliden gebruikers:
De Ruchte is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Reserveer tijdig telefonisch of per mail, info@deruchte.nl.