Kakelvers

3x cabarettalent - 29/04

Arrangementen in de Ruchte

Maak uw avondje uit compleet met een heerlijk diner voorafgaand aan de voorstelling of een arrangement om lekker na te genieten.

Zoals Shakespeare al zei: Eet, drink en wees vrolijk, het kan je laatste dag zijn. De Ruchte gaat dit voor u combineren. Van onze theatervoorstellingen word u vrolijk. Voor wat betreft eten en drinken bieden wij u lekkere arrangementen. Of u nu vóór de voorstelling heerlijk wilt dineren, gezellig borrelen ná de voorstelling of een speciale actie zodat u dit beide heeft, de Ruchte brengt uw theateravond op smaak. Combineer uw theaterkaartje met een van onderstaande mogelijkheden.

Tapas Jam Jamm
Lekker Spaans genieten van olijven, pittige peppadews, gehaktballetjes, warme champignons in knoflookolie en hamrolletjes met roomkaas, aioli en heksenkaas met bood en dipstokjes. Geniet hierbij van een drankje naar keuze (bier, fris, wijn).
€ 7,50 p/p op basis van minimaal 2 personen

Borrel +
Keurslager Thomas Koppens geselecteert voor u de lekkerste borrelhapjes, aangevuld met een luxe assortiment borrelnootjes. Geniet hierbij van een drankje naar keuze (bier, fris, wijn).
€ 7,50 p/p op basis van minimaal 2 personen

Plankje de Ruchte
Ouderwets lekker smullen met een ruim assortiment luxe hapjes zoals; garnalenhapjes, bourgondische bitterballen, gefrituurde kaastengels, vlammetjes, kaasblokjes, olijven en worst met mosterd en chilisaus, aangevuld met een luxe assortiment borrelnootjes. Geniet hierbij samen van een drankje naar keuze (bier, fris, wijn).

€ 7,50 p/p op basis van minimaal 2 personen

Beer & Bites
Een lekker vaasje Bavaria bier op een plankje met verschillende bierhapjes erbij!
€ 7,50 p.p. (van 2 tot 4 personen)


Menu Plankenkoorts
U kunt uw voorstelling ook combineren met een culinair diner bij Grand Café Het Wapen of bij Gasterij Krabbendam te Someren. € 25,00 p/p (exclusief toegangskaarten).

Menu Plankenkoorts is bij Het Wapen en Gasterij Krabbendam als volgt:
• aperitief
• voorgerecht
• hoofdgerecht
• incl. 2 consumpties naar keuze

Reserveren van dit menu kan o.v.v. Menu Plankenkoorts.
- Het Wapen: 0493-491414
- Gasterij Krabbendam: 0493-492728

U geeft bij uw reservering aan hoe laat uw voorstelling begint en Grand Café het Wapen of Gasterij Krabbendam zorgen er voor dat u op tijd bent voor de voorstelling.

  
Als u uw keuze heeft gemaakt:
Alle arrangementen kunnen tot 2 dagen voor de gekozen voorstellingen geboekt worden. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met de Ruchte: 0493-44 11 44 of via de mail admin@deruchte.nl. Het arrangement wordt op de avond zelf afgerekend. Hier kunt u dan ook uw voorkeur kenbaar maken voor de te reserveren tafel. U kunt 1,5 uur voor de voorstelling in de Ruchte terecht.

Cadeaubon voor een gezellig avondje uit!
Het vinden van een cadeau voor verjaardagen, Moederdag, Vaderdag en Valentijnsdag wordt nu een stuk gemakkelijker. Geef eens  een gezellig avondje uit cadeau! Voor maar € 50,- gaat u met twee personen naar een van de geselecteerde voorstellingen in ons mooie theater.

Naast de voorstelling zelf geniet u van twee consumpties en een arrangement na afloop naar keuze. Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid! Deze bon is verkrijgbaar aan de theaterkassa van de Ruchte.

Arrangementen cadeaubon
Het is ook mogelijk om een van de bovenstaande arrangementen cadeau te geven. Geniet van een heerlijk arrangement voor of na de voorstelling. De zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa van de Ruchte.

Voor verdere inlichtingen en telefonische reserveringen kunt u tijdens kantooruren terecht bij onze medewerkers via het volgende telefoonnummer: 0493-441144.