Martijn Kardol

Vrijdag 23 maart 2018

Open dag, maar dan anders

Op zondag 25 maart aanstaande openen de kantoorhouders van de Ruchte speciaal hun deuren voor het publiek. Om 11.00 uur zal Somerense burgemeester Blok aanwezig zijn om deze dag te openen. Tot 16:00 uur kun je via een speciale ontdekkingsroute bij deze diverse organisaties een kijkje achter de schermen nemen.

De Ruchte is met name bekend als de kern waar cultuur tot leven komt. Een plek met theater, film en muziek. Evenals de thuishaven voor vele verenigingen, een locatie waar je cursussen kunt volgen en waar je vergaderingen kunt organiseren. Maar de Ruchte is meer dan dat, want het biedt ook ruimte aan diverse organisaties die kantoorhouden, zoals:

SIRIS Radio & TV  /  Onis Welzijn  /  De LEV Groep  /  KBO Someren dorp  /  De PeelPioniers  /  EHBO Someren  /  Buurtzorg

Bij binnenkomst in de Ruchte ontvang je een flyer met deze ontdekkingsroute en een stempelkaart. Na een bezoekje aan de deelnemende organisaties ontvang je een stempel en bij inlevering van een volle stempelkaart ontvang je aan de bar in de Foyer een heerlijk bakje koffie, thee of glas ranja.

Een open dag, maar dan anders!
Namens alle kantoorhouders wensen we iedereen van harte welkom.